Welkom bij Aayaa Zandmaa's naaiatelier, waar u terecht kunt voor al uw kledinggerelateerde werkzaamheden.

Wij bieden een groot scala van diensten aan zoals:

  • Herstel van kleding, gordijnen, beddengoed en ander textiel
  • Aanpassing van kleding, gordijnen, beddengoed en ander textiel
  • Maatwerk
  • Stomen en strijken van kleding, gordijnen, beddengoed en ander textiel

U kunt ook 's avonds bij ons terecht, en thuis ophalen of bezorgen is eventueel mogelijk.

Meer informatie kunt u vinden in onze Informatiefolder en prijslijst, maar u kunt ons ook even gerust mailen en bellen voor meer informatie:

Veenendaalstraat 134

5036 WT Tilburg

Tel of whatsapp: 06 - 37 46 04 82

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook: Naaiatelier Aayaa

 

Zit de jeans niet helemaal lekker? Of is je rits stuk? Kom dan gerust langs. De meeste kleding kunnen wij weer herstellen of vermaken. Stoffen zoals jeans, wol, zijde en leer zijn voor ons geen probleem.   

Lees meer...

 

Wij kunnen ook kleding, gordijnen en tassen volledig naar wens ontwerpen en maken. Bijvoorbeeld uw favoriete kledingstuk in een andere kleur of stof, of aan de hand van een foto die u heeft gezien.

Lees meer...

 

Een nieuwe woning, of heeft uw huidige een frisse wind nodig? Gordijnen en vitrages kleden uw kamer aan en zijn naast mooi ook zeer praktisch.

Lees meer...

 

Laat kwetsbare kleding, gordijnen of beddengoed bij ons stomen en reinigen. Wij zijn gespecialiseerd in vlekkenreiniging, waardoor ‘speciale vlekken’ extra aandacht krijgen zodat u ze niet meer terug zult zien.

Lees meer...

 

Ook bedrijven, zorginstellingen en verenigingen zijn wij graag van dienst. Bijvoorbeeld bij het op maat maken van gordijnen, verstelwerkzaamheden van bedrijfskleding, het bevestigen van logo's op kleding (of ander textiel), het maken van tasjes voor verzending of maatwerk relatiegeschenken.

In overleg kunnen we ook kijken hoe we uw textiel een tweede kans kunnen geven. Op deze manier kunt u uw bedrijf op een milieubewuste wijze onder de aandacht brengen door middel van hergebruikt textiel. 

Lees meer...